@mastersthesis{pbf:4370, author = {{Kaurinović, Jelena}}, title = {{Određivanje fizikalnih svojstava smjesa jagode i maginje kao potencijalnih sirovina za 3D ispis}}, } @mastersthesis{pbf:4363, author = {{Dautanec, Tena}}, title = {{Analiza funkcionalnih svojstava izolata proteina boba}}, } @mastersthesis{pbf:4359, author = {{Gavran, Maristela}}, title = {{Optimiranje parametara ultrazvučne obrade soka i sosa rajčice, te utjecaj na fizikalna svojstva i mikrobiološku ispravnost}}, } @article{mef:5489, author = {{Štoković, Nikola and Ivanjko, Natalia and Pećin, Marko and Erjavec, Igor and Smajlović, Ana and Milešević, Marina and Karlović, Sven and Capak, Hrvoje and Vrbanac, Zoran and Matičić, Dražen and Vukičević, Slobodan}}, title = {{Long-term posterolateral spinal fusion in rabbits induced by rhBMP6 applied in autologous blood coagulum with synthetic ceramics}}, } @mastersthesis{pbf:4340, author = {{Hunić, Matea}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka visoke snage na prinos sekundarnih biljnih metabolita i proteina iz lista šećerne repe}}, } @phdthesis{pbf:4288, author = {{Škegro, Marko}}, title = {{Utjecaj visokoga hidrostatskoga tlaka na kakvoću funkcionalnih napitaka i primjena kemometrije u procjeni njihove kakvoće}}, } @mastersthesis{pbf:4183, author = {{Batur, Luka}}, title = {{Utjecaj tehnologije pulsirajućeg električnog polja na stabilnost fenolnih spojeva u sokovima od jagode tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{pbf:4171, author = {{Krnjić, Nikolina}}, title = {{Utjecaj direktnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva muškatne buče "Cucurbita moschata"}}, } @mastersthesis{pbf:3796, author = {{Jambrović, Ema}}, title = {{Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna i mikrobiološka svojstva smoothieja kao alternativa konvencionalnom postupku obrade}}, } @article{mef:3256, author = {{Štoković, Nikola and Ivanjko, Natalia and Pećin, Marko and Erjavec, Igor and Karlović, Sven and Smajlović, Ana and Capak, Hrvoje and Milošević, Milan and Bubić Špoljar, Jadranka and Vnuk, Dražen and Matičić, Dražen and Oppermann, Hermann and Sampath, T. Kuber and Vukičević, Slobodan}}, title = {{Evaluation of synthetic ceramics as compression resistant matrix to promote osteogenesis of autologous blood coagulum containing recombinant human bone morphogenetic protein 6 in rabbit posterolateral lumbar fusion model}}, } @mastersthesis{pbf:3788, author = {{Kovač, Ana-Petra}}, title = {{Stabilnost polifenola i karotenoida u smoothie-sokovima obrađenim visokim hidrostatskim tlakom tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{pbf:3850, author = {{Baruškin, Marko}}, title = {{Planiranje i optimiranje eksperimenta 3D printanja alginatnog gela s ekstraktom lista masline}}, } @mastersthesis{pbf:3840, author = {{Jendrijev, Antonija}}, title = {{Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na mehanička i senzorska svojstava minimalno obrađenog krumpira}}, } @mastersthesis{pbf:3751, author = {{Šarić, Anamarija}}, title = {{Primjena visokog hidrostatskog tlaka u emulzifikaciji smoothieja s dodanim biljnim uljima}}, } @mastersthesis{pbf:3816, author = {{Marović, Roko}}, title = {{Ultrazvučna ekstrakcija karotenoida iz kore naranče}}, } @mastersthesis{pbf:3205, author = {{Kucljak, Damir}}, title = {{Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna i kemijska svojstva smoothieja}}, } @mastersthesis{pbf:3220, author = {{Majcen, Krešimir}}, title = {{Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja}}, } @mastersthesis{pbf:3078, author = {{Stanković, Ana}}, title = {{Nove netoplinske tehnologije u obradi voćnih i povrtnih funkcionalnih napitaka}}, } @mastersthesis{pbf:3070, author = {{Štefić, Lora}}, title = {{Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom}}, } @mastersthesis{pbf:3068, author = {{Jurec, Iva}}, title = {{Primjena netoplinskih tehnologija u obradi voćnih sokova}}, } @phdthesis{pbf:2858, author = {{Karlović, Sven}}, title = {{Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta}}, }