TY - THES ID - pbf:4370 TI - Određivanje fizikalnih svojstava smjesa jagode i maginje kao potencijalnih sirovina za 3D ispis AU - Kaurinović, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4363 TI - Analiza funkcionalnih svojstava izolata proteina boba AU - Dautanec, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4359 TI - Optimiranje parametara ultrazvučne obrade soka i sosa rajčice, te utjecaj na fizikalna svojstva i mikrobiološku ispravnost AU - Gavran, Maristela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - mef:5489 TI - Long-term posterolateral spinal fusion in rabbits induced by rhBMP6 applied in autologous blood coagulum with synthetic ceramics AU - Štoković, Nikola AU - Ivanjko, Natalia AU - Pećin, Marko AU - Erjavec, Igor AU - Smajlović, Ana AU - Milešević, Marina AU - Karlović, Sven AU - Capak, Hrvoje AU - Vrbanac, Zoran AU - Matičić, Dražen AU - Vukičević, Slobodan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4340 TI - Utjecaj ultrazvuka visoke snage na prinos sekundarnih biljnih metabolita i proteina iz lista šećerne repe AU - Hunić, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4288 TI - Utjecaj visokoga hidrostatskoga tlaka na kakvoću funkcionalnih napitaka i primjena kemometrije u procjeni njihove kakvoće AU - Škegro, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4183 TI - Utjecaj tehnologije pulsirajućeg električnog polja na stabilnost fenolnih spojeva u sokovima od jagode tijekom skladištenja AU - Batur, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4171 TI - Utjecaj direktnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva muškatne buče "Cucurbita moschata" AU - Krnjić, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3796 TI - Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna i mikrobiološka svojstva smoothieja kao alternativa konvencionalnom postupku obrade AU - Jambrović, Ema DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - mef:3256 TI - Evaluation of synthetic ceramics as compression resistant matrix to promote osteogenesis of autologous blood coagulum containing recombinant human bone morphogenetic protein 6 in rabbit posterolateral lumbar fusion model AU - Štoković, Nikola AU - Ivanjko, Natalia AU - Pećin, Marko AU - Erjavec, Igor AU - Karlović, Sven AU - Smajlović, Ana AU - Capak, Hrvoje AU - Milošević, Milan AU - Bubić Špoljar, Jadranka AU - Vnuk, Dražen AU - Matičić, Dražen AU - Oppermann, Hermann AU - Sampath, T. Kuber AU - Vukičević, Slobodan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3788 TI - Stabilnost polifenola i karotenoida u smoothie-sokovima obrađenim visokim hidrostatskim tlakom tijekom skladištenja AU - Kovač, Ana-Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3850 TI - Planiranje i optimiranje eksperimenta 3D printanja alginatnog gela s ekstraktom lista masline AU - Baruškin, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3840 TI - Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na mehanička i senzorska svojstava minimalno obrađenog krumpira AU - Jendrijev, Antonija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3751 TI - Primjena visokog hidrostatskog tlaka u emulzifikaciji smoothieja s dodanim biljnim uljima AU - Šarić, Anamarija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3816 TI - Ultrazvučna ekstrakcija karotenoida iz kore naranče AU - Marović, Roko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3205 TI - Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna i kemijska svojstva smoothieja AU - Kucljak, Damir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3220 TI - Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja AU - Majcen, Krešimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3078 TI - Nove netoplinske tehnologije u obradi voćnih i povrtnih funkcionalnih napitaka AU - Stanković, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3070 TI - Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom AU - Štefić, Lora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3068 TI - Primjena netoplinskih tehnologija u obradi voćnih sokova AU - Jurec, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2858 TI - Određivanje teksturnih svojstava i matematičko modeliranje sušenja voća prethodno obrađenoga ultrazvukom visokoga intenziteta AU - Karlović, Sven DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -